2016. március 11.

A női szépséget keresi a Dove és a Wmn.hu

A D. Tóth Kriszta nevéhez fűződő online női magazint, a Wmn.hu-t választotta stratégiai partnerének az Unilever Dove márkája.

A Dove Magyarországon 2013-ban felmérte, hogy mit gondolnak a nők a szépségről. A kutatás eredménye szerint csupán a nők 3 százaléka írja le magát a vonzó szóval, míg gyönyörűnek 1 százalék.

Mivel a Dove célja, hogy a nők számára a szépség ne a szorongás, hanem az önbizalom forrása legyen, ezért olyan kommunikációs partnert keresett, amely szintén arra törekszik: a nők jól érezzék magukat a bőrükben és bátran ünnepeljék a tökéletlenséget, illetve szeressék önmagukat, ezért autentikusan tudja képviselni a márka valódi értékeit.

Az együttműködés márciustól az év végéig tart, amelynek során különböző szemszögből, a WMN alkotói által fejlesztett natív megjelenéseken keresztül mutatnak be a valódi női szépséggel kapcsolatos témákat. Az együttműködés megvalósításában az Unilever médiaügynöksége, a Mindshare végzi a médiatervezési és médiavásárlási feladatokat.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.