2018. március 08.

A nők elismerésére ösztönöz a Telenor

Digitális üdvözlőkártyákkal segítik azokat, akik nőnapon a virág mellett elismerő szavakkal szeretnék ünnepelni a hozzájuk közel álló nőket.

Facebook- és Instagram-oldalán ezért olyan, értékelő üzeneteket tartalmazó digitális üdvözlőkártyákat tesz elérhetővé, amelyeket bárki letölthet, megoszthat vagy továbbküldhet az adott platformon, hogy felköszöntse a számára fontos nőket. A koncepcióért és annak kidolgozásáért az Artificial Group felelt. Emellett a Telenor Connected Life nevű blogján „Nők a Telenor életében” címmel videósorozatot indít, amely a vállalat sikereiben szerepet játszó nőket mutat be - írják.

“A Telenor sikere egy fantasztikus csapatnak köszönhető, amelynek különleges részét jelentik azok a nők, akik mérnökként, kontrollerként, marketingesként, pénzügyesként vagy éppen ügyfélszolgálatosként dolgoznak itt nap, mint nap. A vállalat minden területén igazán erős nőket találni, emellett a hét fős felsővezetői csapatunkban is négy női vezetőnk van. Nagyon büszke vagyok mindannyiukra, és boldog vagyok, hogy velük dolgozhatok. Igazán kivételes élmény látni, hogyan fejlődnek, hogy mennyire magabiztosak és szívesen dolgoznak itt, és ezzel együtt hogyan gondoskodnak a családjukról, a gyerekeikről, a háziállataikról és sok más dologról” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.