A „Difference maker″, Magyarországon „Döntő lépés″ elnevezésű kampányban a márka olyan nőket mutat be, akik nem csak saját életüknek tudtak új irányt adni, hanem sorsfordító döntésükkel önbizalmat adva, meghatározó változtatásokra ösztönzik a környezetünket.

Sokszor a saját életünkben hozott sorsfordító döntéssel mi magunk is képesek vagyunk arra, hogy meghatározó változtatásokra ösztönözzük a környezetünket. A Clinique ezért indította útjára „Döntő lépés" kampányát, mellyel szeretne ösztönző példákon keresztül, világszerte önbizalmat és bátorságot önteni a nőkbe.

A Clinique célja minden esetben a nők önbizalmának növelése. A márka hisz abban, hogy már azzal is jelentős változást érhetünk el bőrünk állapotában és növelhetjük az önbizalmunkat, ha egyetlen új termékkel egészítjük ki eddigi bőrápoló programunkat.

Ahogy termékfilozófiájában, úgy a Clinique-et legújabb, társadalmi célú kampányának elindításánál is a nők önbizalmának növelése vezérli.

„A „Difference maker kampány alapját a világ különböző pontjain élő, hat nagyszerű nő, Gina Rodriguez, Erendira Ibarra, Victoria Pendleton, Jessica Nkosi, Nazan Eckes és Ning Chang története képezi. A nők, akik mind valamilyen pozitív változást hoztak a közösségükben, a Clinique-en keresztül személyes üzeneteket közvetítve ösztönöznek másokat is hasonló cselekedetekre. Megihletnek másokat és bebizonyítják azt, hogy akár egyetlen személy is érhet el változást. Azért indítottuk el a kampányt, hogy bemutassuk, hogyan képes változást előidézni egyetlen tett, egyetlen személy, vagy egyetlen termék – mondta Jane Lauder, a Clinique nemzetközi márkaigazgatója.

A Clinique nemzetközi kampányához, amely Magyarországon a „Döntő lépés" nevet kapta Széles Adrienn, a vitiligós közösség képviselője, Bódis Boglárka ruhatervező és Németh Dorottya, kétszeres fitness világbajnok csatlakozott. Ők mindhárman képesek voltak új irányt adni életüknek, közelebb kerültek az álmaikhoz, elfogadóbbá váltak saját magukkal, szerethetőbbé tették az életüket és ezzel inspirálták környezetüket is.


Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.