2017. december 01.

„A performance marketing nélkülözhetetlenné vált”

Állítja a digitalhungary-nak adott interjújában az ADDICT Interactive, performance fókuszú digitális ügynökség igazgatója.

"Az első ügyfelünk az AEGON Biztosító volt s nekik már olyan kampányt csináltunk, amiben garanciát vállaltunk a regisztrálók számára. Tulajdonképpen a performance marketing - ez a gondolkodásmód - hozta be és rakta a helyükre az új dolgokat" - mondja Darázs Attila.

Az interjúban ezt követően beszél a performance marketing elterjedtségéről, az adatok világáról és a kreativitás helyzetéről a számok világában.

"A mesterséges intelligencia kapcsán nekem az ütött szöget a fejembe, amikor arról olvastam, hogy ahhoz, hogy egy orvos a szakmában naprakész maradjon, az újonnan megjelenő tudásmennyiség miatt az egész életét olvasással kellene töltenie, és semennyi ideje nem marad a gyógyításra. Az emberiség olyan tudásmennyiséget hordott össze, amit csak mesterséges intelligenciával lehet kezelni" - teszi hozzá a mesterséges intelligenciával kapcsolatban.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.