2011. március 11.

A piaci követelményekhez közelítené PR-képzését a BGF

Ennek érdekében PR Mentor Klubot hozott létre a felsőoktatási intézmény gyakorlati szakemberek részvételével.

Ennek érdekében PR Mentor Klubot hozott létre a felsőoktatási intézmény gyakorlati szakemberek részvételével.

PR Mentor Klubot hozott létre a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), mellyel célja, hogy a hagyományos képzést jobban a piaci követelményekhez igazítsa. A klubot félszáz felkért szakember alkotja, akik gyakorlati ismereteikkel hivatottak segíteni az oktatást. A PR Mentor Klub alakuló ülésére 2011. március 10-én került sor.

"Elsősorban nem pénzt várunk és kérünk a mentorainktól, hanem a tapasztalataikat, a tudásukat és a PR-szakmában elsajátított gyakorlati ismereteiket. Szükségünk van olyan élő, valós feladatokra, melyek megoldását a hallgatóink valós kihívásnak tekinthetik, illetve amelyek színvonalas teljesítése egyúttal referenciát is jelenthet a számukra. Szükségünk van továbbá valós vállalati vagy szervezeti igényekre alapozott szakdolgozati témákra, szakmai gyakorlati helyekre, és alkalomadtán olyan előadókra is, akik képesek életközelbe hozni a szakmai problémákat, és azok megoldásait is. Egy-egy jó példa segítségével a hallgatók elméleti ismereteit alkotóképes tudássá formálhatjuk" - mondta el a kezdeményezésről Dr. Szeles Péter, a főiskola docense és a PR-képzés vezető oktatója.

Az első GDPR bírság háttere

12 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.