2016. október 13.

A rich média akár ötször jobban teljesít

A Sizmek, a világ egyik vezető hirdetés kiszolgáló rendszere, 40 ország 1,3 millió hirdetésének elemzése útján átfogó kimutatással szolgált a hirdetők és ügynökségek számára, kampányaik teljesítményével kapcsolatban.

Az év első felének fontosabb mutatói alapján kijelenthető, hogy a rich media típusú hirdetések Európában továbbra is háromszor-ötször jobban teljesítenek a hagyományos hirdetéseknél átkattintási arány szempontjából.

Ezen felül elmondható, hogy interakció és CTR szempontjából a rich media típusú hirdetések a globális átlagnál több mint 30%-kal jobban teljesítenek Európában.

A 2016 első félévi teljesítményértékelés itt tölthető le.

Panagiotis Giannakouras, a Sizmek nemzetközi szenior termékmenedzserének szavait idézve, a Sizmek hirdetési teljesítményértékelések az évek során etalonná és az üzletág elsődleges forrásává váltak a kampányok értékelése és összehasonlítása szempontjából. Az utolsó negyedév kezdete jelentette évvégi hajrá idején a Sizmek mutatói különösen nagy segítséget jelenthetnek a hirdetők számára, hogy megtalálhassák az online jelenlétük szempontjából leginkább hatékony hirdetéstípusokat.

A Tailwind a Sizmek kizárólagos partnere a közép-európai és dél-európai régió 14 országában.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.