2016. október 13.

A rich média akár ötször jobban teljesít

A Sizmek, a világ egyik vezető hirdetés kiszolgáló rendszere, 40 ország 1,3 millió hirdetésének elemzése útján átfogó kimutatással szolgált a hirdetők és ügynökségek számára, kampányaik teljesítményével kapcsolatban.

Az év első felének fontosabb mutatói alapján kijelenthető, hogy a rich media típusú hirdetések Európában továbbra is háromszor-ötször jobban teljesítenek a hagyományos hirdetéseknél átkattintási arány szempontjából.

Ezen felül elmondható, hogy interakció és CTR szempontjából a rich media típusú hirdetések a globális átlagnál több mint 30%-kal jobban teljesítenek Európában.

A 2016 első félévi teljesítményértékelés itt tölthető le.

Panagiotis Giannakouras, a Sizmek nemzetközi szenior termékmenedzserének szavait idézve, a Sizmek hirdetési teljesítményértékelések az évek során etalonná és az üzletág elsődleges forrásává váltak a kampányok értékelése és összehasonlítása szempontjából. Az utolsó negyedév kezdete jelentette évvégi hajrá idején a Sizmek mutatói különösen nagy segítséget jelenthetnek a hirdetők számára, hogy megtalálhassák az online jelenlétük szempontjából leginkább hatékony hirdetéstípusokat.

A Tailwind a Sizmek kizárólagos partnere a közép-európai és dél-európai régió 14 országában.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.