2016. december 16.

A szépség nagydíjasai

A dm márkái négy díjat nyertek idén a Prix de Beauté megmérettetésen.

Szakemberekből álló zsűri döntötte el 2016-ban is, hogy melyek az adott kategória győztesei, akik egész évben használhatják a megtisztelő címet. Idén négy díjat nyertek el a versenyen a dm termékei: Bio- és Natúrkozmetikum kategóriában az alverde MED gyógyvízes arckrém első helyezést ért el. Női arcápolás-széles körben terjesztett kategóriában a Balea Beauty Effect homloktapaszt második helyezéssel jutalmazta a zsűri. A dm márkák közül két alverde termék nyert el harmadik helyezést: a Dekorkozmetikumok – kéz kategóriában az alverde 2in1 BB körömápoló lakk, míg a Dekorkozmetikumok – szem kategóriában az alverde szemhéjtus, golyós applikátorral.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a dm márkás termékek több kategóriában is bekerültek a legjobbak közé, és hogy a natúrkozmetikumok kategóriájában ismét kiérdemeltük az első helyet. Azt tapasztaljuk, hogy a fogyasztók egyre kritikusabbak a termékek összetevőit illetően, előnyben részesítik az ökológiailag semleges alapanyagokat, amelyekből az alverde termékei is készülnek" – mondta Kanyó Roland, a dm Kft. PR és marketing menedzsere a díj kapcsán.

Az alverde natúrkozmetikai termékcsalád 1989-ben jelent meg, mint az első kereskedelmi márka a natúrkozmetikumok területén. A természetes kozmetikumok kedvelői számára a márka a haj-, arc-, száj- és testápolási termékek mellett egy dekorkozmetikai vonalat, speciális babaápolási termékeket, valamint az alverde MEN-t, egy férfiaknak szóló termékcsaládot is kínál.

A termékek az ellenőrzött natúrkozmetikumok nemzetközi logóját, a NaTrue-t is magukénak tudhatják. Az alverde immár több alkalommal is elnyerte a "Német Környezettudatos Díj" kitüntetést. 2013-2014-ben pedig elnyerte a Superbrands díjat, ami a legjobbak közé emelte a márkát.

A dm márkás szortimentben környezetkímélő termékek és csomagolások fejlesztése jellemző, a vállalat rövid szállítási utakat részesít előnyben, törekszik a regionális gyártók és európai gyártó üzemek kiválasztására.