2014. október 20.

A tévébe is megérkezett az Emirates

Az Emirates légitársaság október 27-én induló Budapest-Dubaj járatának nagyszabású bevezető kampánya a televízióban is látható lesz.

Az Emirates légitársaság október 27-én induló Budapest-Dubaj járatának nagyszabású bevezető kampánya a televízióban is látható lesz.

A bevezető kampány szeptember elején indult online kommunikációval: különleges felületek (pl. leporello, sidekick) és hagyományos megoldások egymással összhangban jelennek meg. Ezekhez csatlakozott az offline vonalon a közterületi és sajtókommunikáció, amit új pillérként erősít a TV kampány is. A 30 másodperces szpot néhány olyan élményt mutat be, melyet mindenki megélhet az Emirates szolgáltatásaival.

Leporello banner

A kreatív anyagokon a kampány szlogenje, a „Fly Emirates. Hello Tomorrow!" mellett további üzenetek is helyet kapnak: bemutatásra kerül az Emirates 140 célállomásból álló teljes hálózatának elérhetősége, a fedélzeten biztosított prémium szolgáltatások,a megfizethető árak.

A kampány médiatervezési-és vásárlási feladatait a Havas Media látja el, a kreatívokat az osztrák LOWE GGK készítette.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.