Az augmented reality projektet a reklámügynökség készítette a posta függetlenedésének 150 éves évfordulója alkalmából indított „Történelmet kézbesítünk” utazó kiállításához.

Nagy sikerrel debütált az AR-technológiával elővarázsolt 150 éves postás, akivel akár közös fotó is készíthető, illetve az így készült kép social csatornákon és emailen is megosztható.

 

 

A Postamúzeum és a Magyar Posta utazó kiállítással emlékezik az önálló magyar posta megalakulásának 150. évfordulójára. A kiegyezést követően vált ki a hazai postahálózat és jött létre a Magyar Királyi Posta. A Történelmet kézbesítünk elnevezésű országjáró vándorkiállítás bemutatja az 1867-es függetlenné válás történetét.

Az országjáró utazó kiállítás – egy múzeummá átalakított kamionnal - nyár elején indult útjára, hogy felkeresse azokat a településeket, amelyeken 150 éve postahivatal nyílt. Bár a múltat mutatja be a kiállítás, a Postamúzeum szerette volna, ha jövőbe mutató, modern kiállítási technika is színesíti a programot, azaz összeköti a régmúltat a digitális jelennel – így érkezett a felkérés az Armadillo reklámügynökséghez.

A kiterjesztett valósággal elővarázsolt postás óriási népszerűségnek örvend, eddig közel tizenháromezren készítettek vele fényképet. A guruló kiállítás október elején érkezik vissza Budapestre, a helyszínek és időpontok a postamuzeum.hu oldalon frissülnek folyamatosan.

 

 

Mint azt Arany Gábortól, az Armadillo operatív igazgatójától megtudtuk, a virtuális postást nem egy régi képből varázsolták elő, hanem életnagyságban fotózták be, miután kiderült: a Postamúzeumban megtalálható a korabeli postás eredeti ruhája és jellegzetes postástáskája.

Mindenkinek megvan a saját szépségsztorija!

14 perce

„Szépségsztorik” elnevezéssel rendezte meg a dm drogerie markt az első beauty workshopját szeptember 21-én. A rendezvényre az ország legnagyobb beauty bloggerei, valamint szépségszerkesztői voltak hivatalosak.

Csomagolással is lehet tanítani

2 órája

Száz százalékban lebomló csomagolás és közösségi komposztáló – csak néhány programelem az élelmiszeripar meghatározó beszállítójává vált STARFOL Plusz Csomagolástechnikai Kft. programjából.