2016. augusztus 15.

AXN-ingyenhónap a UPC-nél

Jövő szerdán indul a UPC Direct-előfizetőknek szóló akció, amely szeptember 23-én zárul. Az akciót a premierekhez kapcsolódó online nyereményjátékkal támogatják meg.

Az ingyenes hónapra országos premierekkel készül az AXN csatorna. A Gyilkos elmék: Túl minden határon (Criminal Minds: Beyond Borders) augusztus 24-én kezdődik, amelyben az FBI egyik különleges egysége olyan amerikai állampolgárok segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba. A rejtélyes Titkok és hazugságok (Secrets&Lies) című sorozat második évada augusztus 28-tól szórakoztatja a nézőket. A thriller kedvelői szeptember 6-tól a Quantico című sorozatban kísérhetik figyelemmel, ahogyan egy kiképzését töltő FBI csoport tagjai a felkészítés során jönnek rá arra, hogy egyikük terrortámadás végrehajtását tervezi. A Zaklatók (Stalker) című, szintén rendőrségi nyomozásokkal foglalkozó sorozat Jack Larsen detektívvel a főszerepben szeptember 7-től kerül vetítésre – áll hétfői közlemányükben.

A kódolatlan hónap izgalmainak fokozása érdekében nyereményjátékot is rendezés a UPC Direct Facebook-oldalán. A kódolatlan időszak alatt az AXN csatornát a 48-as programhelyen érhetik el a UPC Direct előfizetői.

Címkék: kultúra axa upc