Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Halmos Júlia Csengének, a Synetiq ügyfélkapcsolati vezetőjének kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

A szakember a Telenor karácsonyi reklámját választotta.

Bevallom, a karácsony említésére összerándul a gyomrom. Tudom, nem vagyok ezzel egyedül, ezért faramuci, hogy a legtöbb hirdetésben nagyon "insta", idilli, lehetetlenül mosolygós és szeretős ez az ünnep. Engem viszont mindig a rohanásra, a kötelező és sokszor last minute ajándékvásárlásra emlékeztet, amikor a mit főzzek?, hogyan legyen minden mégjobb?, mitől lesz mindenki boldog?, aztán miért nem lesz?, és mi történhet még? kérdések kerítenek hatalmukba. Az erőfeszítések ellenére (vagy épp azok miatt) pedig 90%-os biztonsággal garantált, hogy a nagy napon minden más érzés erősebb lesz a szeretetnél. Pedig faék egyszerű, hogy mitől lehetne számomra jó az egész: csend, nyugi, és belassulás (meg a jó ételek persze). Na, ezt az életérzést festette le tökéletesen a Telenor tavalyi reklámja. Ez egy realista, sallangoktól és giccstől mentes film, aminek minden másodpercét átéreztem. És rendkívül tetszett, hogy végre valaki mert szembemenni az árral és bemutatta a valóságot is. Hogy a konkrét ajánlatra 1 év távlatából már nem emlékeztem, az egy dolog, viszont arra, hogy időt kaphatok a Telenortól, az nagyon megmaradt. Mert nekem idő kell. Mindig. De főleg ilyenkor.


Halmos Júlia Csenge

 

10+ év média- és reklámkutatási tapasztalattal rendelkezik. Pályafutását ügyféloldalon kezdte, majd 6 évet dolgozott klasszikus piackutató ügynökségnél, ahol mindig az innovatív megoldások érdekelték. Most ezt a szenvedélyét valósítja meg Magyarország egyik leghíresebb és nemzetközi berkekben is elismert start-upjánál a Synetiqnél, ahol a reklámok és videók érzelmi hatásmechanizmusát követik hónapról hónapra. Csenge ügyfélkapcsolati vezetőként felel az ügyfélszerzésért és a kutatási termék kidolgozásáért is.

 

A cég jelenleg 40 ügyféllel rendelkezik Európa szerte.

 

Nézze meg Halmos Júlia Csenge teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.