Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Márton Szabolcsnak, a Republic kreatívigazgatójának kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

A szakember az Apple karácsonyi reklámját választotta.

Az Apple egyik legerősebb reklámszpotja ez, amelyben egy végtelenül egyszerű, de annál mélyebb insight mozgat meg bennünket. Egy előítélet, egy folyamatos családi feszültség az állandóan a telefonjukat nyomkodó kamaszokkal kapcsolatban. Felvonultat minden ünnepi klisét, felvonultat minden generációs klisét, majd a végén fogja az egészet, 180 fokot fordul velünk, megmutatja, hogy vannak még csodák, pont úgy, ahogyan a fiú is teszi a telefonjával. Film a filmben, kép a képben, kamera kijelző a nagy képernyőn. Mi meg csak ülünk, nézzük és nem bánjuk, hogy telefont vettünk a gyereknek karácsonyra.

 


 

Márton Szabolcs

 

Nézze meg Márton Szabolcs teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Munkában az ÖRT új főtitkára

9 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

15 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.