Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Schiwert-Takács Lászlónak, az RTL Magyarország kommunikációs igazgatójának kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

A szakember a John Lewis 2014-es karácsonyi reklámját választotta.

Ahogy a tematikus dalban is szerepel... a karácsony az év legcsodásabb időszaka... Szeretem az ünnepi reklámokat és azt is, ha a kedvenc sorozataim epizódjainak karácsonykor játszódó részei ekkora vannak időzítve. Ez a reklámfilm talán klasszikusnak is mondható, pontosan azt ragadja meg, amiről az adott időszak számomra szól. Persze ügyesen és fondorlatosan él minden olyan eszközzel, ami a nézőből kiváltja a megfelelő reakciót, de egy karácsonyi reklámtól felesleges is volna számon kérni a távolságtartást, esetleg a visszafogott finom eszközöket, annál jobb, minél érzelmesebb és minél több érzelmet képes kiváltani. És ez a spot nálam mindig bejön...


Munkában az ÖRT új főtitkára

10 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

16 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.