Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Németh Szilárdnak, az ATV vezérigazgatójának kedvenc reklámját ismerhetjük meg.

A szakember a Nike reklámját választotta.

Akik ismernek, jól tudják, hogy szenvedélyes focirajongó vagyok, így nem is volt kérdés, hogy egy ilyen tematikájú reklámot válasszak. Ez a kisfilm a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságra készült. A videóban kedvenc legendáim szerepelnek, mint Rooney, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, vagy Ibrahimovic. A másik érdekessége, hogy az egyik kedvenc rendezőm, Guy Ritchie keze munkája ez a különleges hangulatú videó. Teljesen más mint egy megszokott sportreklám, sokkal elvontabb, mélyebb, tökéletesen idézi Ritchie híres filmjeinek világát. Tetszik benne, hogy ugyan egyértelműen a Nike van a középpontban, mégsem pátoszos és szájbarágós a márka megjelenítése, hanem kifejezetten ötletes és hiteles. Egy focista elképzelt mindennapjaiba enged betekintést, a pályán történő játék és az ott történő izgalmak mellett a féktelen bulik és a lazulás is megjelenik benne.

 

 

Munkában az ÖRT új főtitkára

9 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

15 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.