Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Bőhm Kornélnak, a Spindoc Kommunikációs Hálózat alapítójának kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

A szakember a John Lewis 2014-es karácsonyi reklámfilmjét emeli ki.

A reklámszakma lélegzetvisszafojtva várja minden évben a legnagyobb londoni áruházak aktuális karácsonyi reklámfilmjeit. A kultikus alkotások sokszor érzelmesek, szórakoztatóak, elgondolkodtatóak: érezhető, hogy egész évben erre az egyre dobásra készül a kampánystáb és nem csak a többiekénél, de a saját korábbi éveik munkáinál is nagyobbat akarnak dobni. Családunkban a pingvin szinte totemállatnak számít, nem volt kérdés, hogy a John Lewis 2014-es karácsonyi filmjét választom és ajánlom. Boldog Karácsonyt!

 

Bőhm Kornél

 

Kríziskommunikációs blog: www.spindoc.blog.hu

Magyar Public Relations Szövetség Kríziskommunikációs Tagozat, elnök

Magyar Public Relations Szövetség Jogi és Etikai Bizottság, tag

Rosszcsont Alapítvány, kuratóriumi elnök

Szakmai publikációk: HVG Extra Business, HVG Extra Pszichológia, Üzlet és Pszichológia, Forbes, Kreatív, Piac és Profit, Üzletrész.hu,

Előadások: Budapest Műszaki Egyetem, Gazdasági- és Társadalomtudományi Kar, Üzlet és Pszichológia Akadémia, HVG Üzleti reggelik, Márkaépítés konferencia

Kríziskommunikációs eMagazin: http://www.spindoc.hu/newsletter

 

Nézze meg Bőhm Kornél teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

2 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.