2012. március 14.

Aegis-bevásárlás a közterületi piacon

A PPI-t vette meg az ügynökségcsoport, a közterületi kommunikációs ügynökség Posterscope néven folytatja.

A PPI-t vette meg az ügynökségcsoport, a közterületi kommunikációs ügynökség Posterscope néven folytatja.

Az Aegis csoport megvásárolta a bruttó 1,7 millió euró értékű, 2001-ben alapított PPI Central Europe-ot. Ennek nyomán a közterületi kommunikációs ügynökség felveszi a Posterscope nevet, és arculatváltáson is átmegy. Ezzel az Aegis közterületi ügynökségi márkája belép a magyar piacra, a Posterscope Worldwide EMEA részeként.

"Köszöntjük a PPI-t a hálózatban. Nagyon izgatottak vagyunk a Posterscope magyarországi bevezetése miatt, hiszen itt a közterületi hirdetések központi szerepet játszanak. Ez a lépésünk segít abban, hogy még erősebb és átfogóbb legyen európai hálózatunk, ami a közép-európai bővítéssel lehetőséget ad új ügyfelek megszerzésére" - kommentálta az akvizíciót Annie Rickard, a Posterscope globális ügyvezető igazgatója.

"Ennek az akvizíciónak az a legnagyobb előnye, hogy a Posterscope közterületi megoldásait és modern technikáit végre Magyarországon is alkalmazni tudjuk" - tette hozzá Hajós Katalin, az Aegis Media Hungary ügyvezető igazgatója.

"Több alkalommal volt lehetőségem megismerni a Posterscope munkáját és minden alkalommal lenyűgözött, hogy mennyire a jövőre, az új közterületi lehetőségekre, a fejlődésre koncentrálnak. Nagy örömmel válunk mától mi is ennek az izgalmas szellemiségnek a részévé, válunk Posterscope Hungary-vé" - nyilatkozta Hetényi Szabolcs, a PPI ügyvezető alapítója.