Az aktív életmód, a 24 órás felfrissülés és az idén bevezetett Egzotikus Citrom ízvariáns került előtérbe a D24 idei kommunikációjában, amelyet a Suhanj! Alapítvány támogatására egy jótékonysági akció is kiegészít.

Reggel kelés, aztán mindenki indul a dolgára, ki a városi forgatagban biciklizik, ki a parkban görkorizik, ki pedig a szabadban piknikezik, amikor csak teheti, estefelé pedig gyülekező a barátokkal a Szabadság hídnál – a D24 az aktív, élményekre nyitott fiatalok egy napját pörgeti végig új reklámfilmjében gyors, egymásra vágott képek segítségével. A két hónapig futó szpot az alkoholmentessör-márka tavaly bevezetett „aktív felfrissülés” platformját viszi tovább, előtérbe helyezve a 24 órás fogyaszthatóságot és az idén bevezetett új Egzotikus Citrom ízvariánst.

Gondoskodva a közönség frissítéséről a D24 mintegy 20 sportversenyen, strandon is megtalálható lesz a nyári szezon során, emellett fogyatékkal élő társainkat is be szeretné vonni az aktív szabadidős- és sport élményekbe. Ezért a Suhanj! Alapítvány együttműködésével jótékonysági akciót indított: egy akadálymentes fitneszgép vásárlásához a Suhanj! Fitness edzőterembe a nyár végéig 24 napnyi aktív mozgással töltött időt gyűjtenek össze a meghirdetett sporthelyszíneken.