2011. február 22.

Alapítvány reklámarca lett Csányi Sándor

A színész a MOL tehetséges és beteg gyerekeket, illetve kultúrát támogató alapítványának lett a jószolgálati nagykövete.

A színész a MOL tehetséges és beteg gyerekeket, illetve kultúrát támogató alapítványának lett a jószolgálati nagykövete.

A fiatal tehetségek és beteg gyerekek, illetve a kultúra támogatására fókuszáló MOL - Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete lett Csányi Sándor, a Radnóti Színház művésze. Az alapítvány öt éve működik, és a színész elképzeléseire is számítanak majd a közös munka során.

Somlyai Dóra és Csányi Sándor

"Itt úgy látom, hogy a fiatal tehetségek, művészek, sportolók és a beteg gyerekek is a nekik szánt támogatást megkapják és ez valódi segítség nekik a hétköznapjaikban. Tehetséges fiatalok pályakezdését, kibontakozását segíteni öröm. Emellett a legjobb befektetés az ország számára is. Betegségekkel szembesülni, - különösen gyermekek esetében nehéz. Melléjük és családjuk mellé állni, a gyógyulásukat elősegíteni a legtöbb, amit adhatunk. Én ráadásul hiszem, hogy az élménynek, a művészetnek gyógyító ereje van és ez sok, az Alapítvány által támogatott terápiás programban is bebizonyosodott már" - nyilatkozta Csányi Sándor.

"A MOL egyfelől Magyarország legnagyobb vállalati adományozója, másfelől pedig a hatékonyság mellett elkötelezett tőzsdei cég. Filozófiánk nagyban épül arra, hogy minden tevékenységünkkel az összes érintett szempontjait figyelembe vegyük, így alakítottuk ki a MOL Új Európa Alapítvány munkarendjét is, amely ezáltal a sportra, a kultúrára és a gyermekegészségügyre terjed ki. A már eddig is sikeresen futó programjainkhoz olyan együttműködő partnert kerestünk, aki mind személyiségével, mind pedig ötleteivel hozzá tud járulni azok sikeréhez" - tette hozzá Somlyai Dóra, a MOL csoport kommunikációs igazgatója.