Szeptember 22-én egész nap alkoholmámorban fürdik a Comedy Central műsora. Ezen a napon az összes műsorajánlót részeg hangalámondással tárják a nézők elé.

Erre a Tömény történelem második évadának premierje alkalmából vállalkoztak a csatornánál. A Comedy Central hangja, Lengyel Tamás is koccintott néhányat az évadkezdés örömére, így a premier napján több műsor beharangozója is kissé szokatlan, eredeti kommentárral kerül a képernyőre.

A South Park, a Modern család, az Anyám borogass, a Goldbergék, az Amerika Huangjai, a Comedy Club, a Brickleberry, a Családom darabokban, a Szívem csücskei és persze a Tömény történelem aznapi adásaihoz is a kocsmákból és házibulikból ismerős, alkohollal átitatott, elcsukló hangon előadott figyelemfelhívó szövegekkel igyekszik kedvet csinálni a csatorna.

A Tömény történelemben, a humorcsatorna saját gyártású sorozatában hazai hírességek italoznak, hogy némi szeszgőzzel színezzék át a magyar történelem meghatározó eseményeit. A szórakoztató történeteket pedig színészek elevenítik meg, a mesélő hangjára tátogva.