2012. november 14.

Amazon-reklámbukta

Akaratán kívül csapott egy kis hírverést versenytársának az amerikai Amazon. Pár nap múlva vissza is vonták a kötekedős reklámot.

Akaratán kívül csapott egy kis hírverést versenytársának az amerikai Amazon. Pár nap múlva vissza is vonták a kötekedős reklámot.

A negatív kampány célpontja a nemrég bemutatott iPad Mini volt, amelyet értelemszerűen saját Kindle Fire HD-jükkel hasonlítottak össze. Nem volt hát véletlen, hogy csak néhány adatot vetett egybe a hirdetés – éppen azokat, amelyek saját termékük mellett szóltak. Más kérdés, hogy a csekély számú előny vagy a tömörség kedvéért fókuszáltak csupán néhány tényadatra. Csakhogy becsúszott pár baki: például az ott elhangzottakkal szemben az Apple kütyüjének hangrendszere nem mono, hanem sztereo.

Ugyanakkor a vetélytársánál valóban olcsóbb és HD-képernyős gépet kínáló Amazon hallgatott például arról, hogy saját alkalmazás-bazárja nem egészen tizedannyi appot kínál az ügyfeleknek, mint az Apple virtuális boltja.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.