2013. november 27.

Amerikai rendszert épít a T-Mobile

Egy nagy lépést idén már tett versenyképességének fokozására a Deutsche Telekom tengerentúli cége. Most itt a második menet.

Egy nagy lépést idén már tett versenyképességének fokozására a Deutsche Telekom tengerentúli cége. Most itt a második menet.

A MetroPCS-t nemrég felvásároló T-Mobile USA nemsokára négymilliárdos tőkefröccs benyelésére készül. A múlt héten bejelentett terveik szerint közel 73 millió részvényt dobnának piacra, 25 dolláros áron, amivel 74 százalékról 67,5 százalékra csökken a német anyacég tulajdoni aránya a leányvállalatban. Emellett kétmilliárdért kölcsönjegyeket bocsát ki a társaság.

A dollárhegyből a versenytársakénál kevésbé kiépített hálózatukat csinosítanák. A T-Mobile USA Achilles-ina ugyanis éppen ez volt eddig. Márpedig a jövőbeni piaci siker egyik záloga lehet, ha a mainál jóval alkalmasabbá teszik sok okostelefon egyidejű adatigényének kielégítésére a rendszert.

30 éves az IKEA Magyarországon

21 perce

Az IKEA 30 éve nyitotta meg legelső üzletének kapuit a budapesti Örs Vezér téren. A bútoráruház a vírushelyzet miatt ünnepi rendezvény helyett online és offline kedvezményeket kínál a látogatóknak.

GVH workshop a gyermekeknek szóló reklámokról

51 perce

Dr. Zenisek Andrea és dr. Szoboszlai Izabella, a hatóság vezető munkatársai osztották meg a vizsgálatok és a bírságok szempontrendszereit az ÖRT által szervezett online workshopon.