2014. január 23.

Amerikai verseny döntőjében az Uniomedia

A Nonprofit PR Awards-on a magyar ügynökség kategóriájában az egyetlen európai döntős.

A Nonprofit PR Awards-on a magyar ügynökség kategóriájában az egyetlen európai döntős.

Egyetlen európai ügynökségként került az Uniomedia Communications a PR News shortlistjére a nonprofit kampányok idei versenyének kisköltségvetésű kategóriájában. Az Egyesült Államokban megjelenő ismert szaklap az Igazgyöngy Alapítványnak készített SZUNO projektet válogatta be a legjobbak közé.

A SZUNO projekt 2012-ben indult el, gyakorlatilag költségvetés nélkül. A Facebook-alapú PR-kampány az alapítvány kézműves termékeit népszerűsítette ismert emberek – írók, színészek, énekesek – segítségével. Indulása óta a SZUNO mintegy 4 millió forint forgalmat generált, több mint 1300 termék kelt el, és a projekt önfenntartóvá vált - írja az ügynökség közleményében.

"Szívügyünk volt ez a projekt, nemcsak a szakmai kihívás miatt, hanem azért is, mert cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy rendszeresen szerepet vállaljon a társadalmi felelősségvállalás területén is. A PR-ben az a jó, hogy kevés pénzből is lehet nagy dolgokat létrehozni. Örömmel láttuk azt is, hogy az emberi történetek még mindig sok kaput képesek kinyitni, és összefogásra bíztatnak" – mondta Balatoni Zsófia, az Uniomedia Communications társ-ügyvezetője.