Hogyan viselkednek a hölgyek vezető beosztásban, és szeretnének-e több női vezetőt az emberek? A Lounge Group és a Mediapiac.com közös felmérése kurrens témát feszeget.

Nemcsak a médiaipart megosztó alapvető kérdések a fentiek – minden vállalkozás számára fontos, hogy szembenézzen a kihívásokkal, amelyekkel a nők nap mint nap találkoznak, így biztosítva lehetőséget a tehetséges és dinamikus vezetők fejlődéséhez. Egy olyan piaci környezetben, amit az összetettség és a folyamatos változás határoz meg, azok a legsikeresebb vállalkozások, amelyek új megközelítéseket és tapasztalatokat alkalmaznak minden új kihívás megoldására. A diverzitás és az elfogadás stratégiai előnnyel jár, különösen a vezetői szinteken.

Hogy a női vezetők jelenlegi helyzetéről árnyaltabb képet kapjunk, kérjük töltse ki az alábbi, 2 percet igénylő kérdőívet, amely a Neticle Zurvey.io professzionális kérdőívkészítő- és elemzőjével készült.

A felmérés eredményét a Mediapiac.com olvasói ismerhetik majd meg elsőként, hamarosan.

A korunk társadalmi problémáit rendszeresen szondázó Lounge Group több kutatásának eredményét megismerhette már idén a nyilvánosság, így többek között a fiatalok internethasználati szokásait és a klímaváltozással kapcsolatos hazai attitűdöt is felmérte és bemutatta a vállalat.