2016. július 21.

Androidra is letölthető a „Dead Run” játék

A tavaszi AppStore-os megjelenést követően immár a Google Playen is elérhető az AMC-sorozat, a Fear the Walking Dead hivatalos játéka, a „Dead Run”.

A “Fear the Walking Dead: Dead Run” applikáció ingyenesen tölthető le (iOS, Android). A fejlesztő az AMC-vel közösen dolgozó Versus Evil. Az applikáció megjelenése megelőzi a sorozat 2. évadának folytatását, amely világpremierként augusztus 22-én indul útjára, magyar nyelven az AMC-n.

Ebben a taktikai, ‘runner’-típusú játékban a túlélésért kell futni. Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudunk, anélkül, hogy az életünkre törnének vagy akadályokba ütköznénk. A játék során a “Fear the Walking Dead” sorozatból megismert helyszínekre érünk, így templom, sportcsarnok és középiskola is mind-mind az utunkba kerül. A „Fear the Walking Dead” karakterei közül Travis, Nick, Madison, Strand, Daniel és Chris figurájával is játszhatunk.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.