2016. július 21.

Androidra is letölthető a „Dead Run” játék

A tavaszi AppStore-os megjelenést követően immár a Google Playen is elérhető az AMC-sorozat, a Fear the Walking Dead hivatalos játéka, a „Dead Run”.

A “Fear the Walking Dead: Dead Run” applikáció ingyenesen tölthető le (iOS, Android). A fejlesztő az AMC-vel közösen dolgozó Versus Evil. Az applikáció megjelenése megelőzi a sorozat 2. évadának folytatását, amely világpremierként augusztus 22-én indul útjára, magyar nyelven az AMC-n.

Ebben a taktikai, ‘runner’-típusú játékban a túlélésért kell futni. Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudunk, anélkül, hogy az életünkre törnének vagy akadályokba ütköznénk. A játék során a “Fear the Walking Dead” sorozatból megismert helyszínekre érünk, így templom, sportcsarnok és középiskola is mind-mind az utunkba kerül. A „Fear the Walking Dead” karakterei közül Travis, Nick, Madison, Strand, Daniel és Chris figurájával is játszhatunk.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.