2016. december 05.

Animációs TVC-kel jelentkezett az Artvertising

Az év végi hajrá elején a korábbi, élőszereplős reklámfilmek után ismét a Tescónak készített animációs reklámfilmekkel jelentkezett a cég.

A két új szpot az Artvertising korábbi, Tescós TVC-inek hosszú sorát folytatva maradt annál a letisztult animációs technikánál, mellyel már korábban is találkozhattunk. A letisztult vonalvezetésű képi világot megvalósító reklámfilmek indirekt módon, új köntösben ébresztik fel gyermekkorunk rajzfilm élményeit.

A koncepcióhoz való hűségükről kérdeztük Nagy Gergely, a cég kreatív vezetője elmondta: "hosszú sorozatban vagyunk a Tescóval a TVC-ket illetően is. A nyertes vizuális technikánál maradtunk, de ezzel együtt igyekeztünk új csavart vinni a koncepciókba".

Azt, hogy ez mennyire sikerült, jól mutatja, hogy a Tesco is folyamatosan visszajár hozzánk az új ötletekért. Nagyon képlékeny, nagyon nagy kreatív szabadságot adó eszköz az animáció, amiben rengeteg potenciál van – mondta Nagy Gergely, az Artvertising vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.