2016. május 20.

Apát keres az NLCafé

A nagysikerű Év Tanára és Év Ápolója verseny után az NLCafé most úgy döntött, eljött az ideje, hogy az édesapákra irányítsa a figyelmet, és idén tavasszal megkeresi az ország kedvenc apukáját.

Jelölni, jelentkezni május 29-ig lehet, utána a zsűri kiválasztja a döntősöket, majd a portál közössége szavaz, hogy ki legyen idén az ország kedvenc apukája. Az NlCafé a kedvencapuka@nlcafe.hu címre várja azokat a kedves, megható vagy akár humoros történeteket apukákról, férjekről és ismerősökről, akik megérdemelnék az ország kedvenc apukája titulust.

A Varga Izabella színésznő, Till Attila riporter, műsorvezető, rendező, Varró Dániel költő, műfordító, Pácsonyi Daniella, az NLCafé főszerkesztője és Dunai András, a Central Médiacsoport digitális üzletág-igazgatója űáltal alkotott zsűri a hónap végén a legszívhezszólóbb történetek alapján kiválasztja a tíz döntőst, s végül a portál közössége szavazhatja meg, hogy ki legyen közülük a győztes.

Aki megnyeri az ország kedvenc apukája versenyt, értékes nyereményekkel gazdagodik: egy családi hosszú hétvégére szóló ajándékutalvány, egy családi kalandpark belépő és egy rekesz kézműves sör boldog tulajdonosa lehet. További információ a  http://www.nlcafe.hu/kedvenc_apuka/ címen érhető el.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

23 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.