A cég tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködő partnereként részt vállal a hazai futball támogatásában. Ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatottat.

A Huawei az elmúlt három évben a globális futballvilág olyan vezető sportszervezeteivel kötött partneri megállapodást, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund. A vállalat a futballcsapatokkal kötött megállapodások mellett olyan nemzetközi labdarúgó sztárokat is márkanagykövetei között tudhat, mint Lionel Messi, Robert Lewandowski, illetve Alexis Sánchez.

„Kitörő örömmel tölt el bennünket, hogy a nemzetközi futballvilág képviselői mellett immár Magyarország labdarúgó sportját is támogathatjuk!” – mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője, a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásának bejelentése után, aki egyben bízik a magyar csapat jó szereplésében is. „Vállalatunk mottója, a „Make It Possible”, és a magyar válogatott bejutása az Európa-bajnokságra összhangban állnak. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal hozzájárulunk a magyar csapat további sikereihez és további eredményekben gazdag szereplést kívánunk számukra az Európa-bajnokságon!”

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

2 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.