2014. október 22.

Appon is követhető a slam-döntő

A harmadik alkalommal megrendezett országos bajnokság döntőjét a magyar fejlesztésű, ingyenes ANGL appon keresztül is követni lehet majd.

A harmadik alkalommal megrendezett országos bajnokság döntőjét a magyar fejlesztésű, ingyenes ANGL appon keresztül is követni lehet majd.

A III. Országos Slam Poetry Bajnokság döntőjét október 26-án 17 órától rendezik a Trafóban - immár biztosan telt ház előtt, mert a rendezvényre az összes jegy elkelt. A döntőn az eddigi két versenyt megnyerő Süveg Márk Saiid és a friss erdélyi bajnok, Horváth Benji mellett 24 slammer vesz részt, akik a selejtezőkön 150 nevező közül jutottak be a döntőbe. Az előadásokat 5 főből álló zsűri bírálja el. Ebből 3 fő szakmai zsűri, akik kiegészülnek két bátor jelentkezővel a közönség soraiból.

A szakmai zsűri tagjai:

  • Batát Zoltán ’DJ Chi Korea’ – a slam poetry estek rezidens lemezlovasa, a Sztriit Noiz (Tilos Rádió) szerkesztő-műsorvezetője.
  • Farkas Roland ’Wolfie’ – zenész, szövegíró, a Sopiane Slam egyik megalapítója, a Punnany Massif zenekar alapító tagja és frontembere.
  • Szkárosi Endre – hangköltő, műfordító, kritikus, irodalomtörténész, az ELTE egyetemi docense.

Az idei bajnok jutalma egyenes út a 2014-es Slam Poetry Európa Bajnokságra, Malmöbe. A kiutazást a RedBull Hungary támogatja. A zsűri különdíjat a Helsinki Bizottság ajánlotta fel, a közönségdíjat a Libri Könyvkiadó Kft. szponzorálja. A telefonos streamet az ANGL biztosítja, a webes közvetítés szolgáltatója a Soundhead.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

17 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.