2015. január 09.

Arany Fácán imázskampány indul

Történetében először a márka komplex marketing támogatást kap a Heineken Hungária marketing csapatától.

„A fogyasztók visszajelzései alapján úgy éreztük, a márka 2015-re megérett arra a fontos lépésre, hogy egy integrált image kampányt készítsünk.”

Az elmúlt két évben az Arany Fácán jelentős fejlődésen ment keresztül. A 2014-es sikeres márkaaktivációk, mint a Prímagázzal közös országos promóció, vagy a Miss Fácán naptár, amely 2014-ben Bronz EFFIE és Bronz LolliPop díjat nyert, az East Fest zenei fesztivál szponzorációja és a márka újrabevezetése óta többszörösére nőtt éves értékesített volumen miatt a gyártó úgy ítélte meg, a márka megérett a következő nagy lépésre.

„Az Arany Fácán, az egyik személyes kedvencem a helyi márkáink közül, amely 2014-ben rászolgált arra, hogy komolyabb marketing támogatást kapjon. A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy kedvező ár-érték arányú választási lehetőséget nyújtunk fogyasztóinknak, és ezáltal piaci helyzetünket a gazdaságos szegmensben is erősítjük” – mondta Palkó András, a Heineken Hungária group brand managere. „A fogyasztók visszajelzései alapján úgy éreztük, a márka 2015-re megérett arra a fontos lépésre, hogy egy integrált image kampányt készítsünk” – tette hozzá a szakember.

A 2015. január 12-től induló integrált marketingkampány a rádióspotok és óriásplakátok mellett egy nosztalgikus tévéreklámmal is kiegészül. A kampány alatt a fogyasztók megismerhetik az Arany Fácán által képviselt örökérvényű értékeket, a hagyományok tiszteletét és szeretetét.