2018. január 31.

Arany díjat nyert a Helly Hansen kabátja

A Helly Hansen W Paradise Heat Jacket arany díjat nyert az idei ISPO-n, Európa legrangosabb sport kiállításán.

Helly Hansen W Paradise Heat Jacket

Az ISPO 15 ország és három kontinens 42 tagjából álló szakmai zsűrije értékelte és választotta ki a beérkezett pályázatok közül az idei müncheni ISPO kereskedelmi kiállítás nyerteseit. Az ő szavazataik alapján a téli sportok kategóriában a Helly Hansen W Paradise Heat Jacket bizonyult a legjobbnak, amely egyúttal elnyerte az ISPO Arany Díját is.

A 2018 őszi/téli HOD kollekció részét képző kabát a NovaHeat rendszernek köszönhető optimális hőszabályozásával és kényelmével hívta fel magára a figyelmet. A svéd sícsapattal együttműködve fejlesztett és tesztelt kabát olyan fűtési rendszerrel rendelkezik, melynek hőszabályzója közvetlenül a vért melegíti az anyagba beágyazott láthatatlan fűtővezetékeken keresztül. E mellett ez az egyedi kabát Helly Tech vízálló, könnyen lélegző szövetből, PrimaLoft szigeteléssel készül, illetve Life Pocket+ technológiával van ellátva, amely meghosszabbítja a telefon működési idejét.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük ezt a rangos díjat. Ez a kitüntetés is azt igazolja, hogy a szakemberekkel való együttműködés valóban megkülönböztet bennünket versenytársainktól és lehetővé teszi, hogy innovatív és vonzó termékeket hozzunk létre. Az, hogy világbajnok síelőkkel dolgozhatunk együtt, a határok feszegetésére ösztönöz bennünket, illetve arra, hogy professzionális felszereléseket gyártsunk a lehető legmagasabb teljesítmény elérése érdekében" - mondja Philip Tavell, a sí kategória ügyvezető igazgatója.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

8 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.