2018. augusztus 10.

Arany és Ezüst Stevie a Noguchinak

Az arany szobrot a NaturAqua számára fejlesztett koraszülött-támogató program Társadalmi kapcsolatok kategóriában hozta el, míg az LG OLED televízióinak bemutatása a Termékbevezetések között kapott ezüstöt.

Magyarországon minden tizedik csecsemő koraszülöttként jön világra. Az idő előtt született kisbabákat az ország 29 Perinatális Intenzív Centrumában (PIC) látják el. Az itt dolgozó orvosok és nővérek rendkívüli elhivatottsága mellett sajnos több helyen is jellemző a forráshiány. A Noguchi javaslatára ezért döntött úgy a NaturAqua, hogy a Koraszülöttekért Országos Egyesület bevonásával egy hároméves projektben adományokkal és célzott kommunikációval segíti a PIC-ek működését. A 2016-ban indult programot most Arany Stevie díjjal tüntette ki a nemzetközi zsűri, ezzel a világ legjobb kampányának választotta a „Társadalmi kapcsolatok” kategóriában.

Videó a kezdeményezésről: itt.

A NaturAqua kampányvideója: itt.

2017 nyarán a Noguchi a budapesti LUMAS Galériában, ismert nemzetközi festő- és fotóművészek képei között mutatta be az LG legújabb OLED TV-portfólióját, melynek legfontosabb darabja a papírvékony SIGNATURE OLED W7 televízió volt. A bemutatón résztvevő újságírókat és bloggereket egy különleges tárlatvezetésre invitálták, ahol a galéria új művei között rejtették el a falra képként felfüggesztett készüléket. A galéria saját nyári kiállítási anyagába is befogadta a televíziót. Az ötlet Ezüst Stevie díjat ért a „Termékbevezetés” kategóriában.

Videó a bemutatóról: itt.

Az International Business Awards, más néven Stevie Awards 2002 óta díjazza a világ legjobb vállalkozásait, vezetőit, illetve marketing- és pr-kampányait. A Noguchi eddig két arany, négy ezüst és két bronz díjat nyert a világversenyen.

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

2 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

2 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.