2017. február 22.

Arany fokozatú támogató lett a Lenovo

2017-től arany fokozatú partnerként támogatja Magyarország egyik legsikeresebb csapatát, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot.

A Lenovo Magyarország tehetséggondozó és szponzorációs törekvései keretében a Lenovo Motivátor Nagydíj a középiskolásokat és egyetemistákat segítette ötleteik megvalósításában, a Lenovo Divattervező Pályázat pedig a feltörekvő hazai tervezőknek biztosított bemutatkozási lehetőséget, míg a 2015-ben életre hívott Lenovo Y Kupa a nemzetközi piacra lépéséhez szükséges infrastruktúrát biztosította a nyertesek számára. A fiatal és feltörekvő tehetségek támogatása mellett a Lenovo, a most aláírt együttműködéssel kibővíti támogatói tevékenységét, melynek keretében 2017-től kiemelten támogatja a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot.

„A világ és Magyarország első számú PC-gyártójaként vállalatunk aktív támogatói tevékenységet folytat hazai szinten is, melynek fókuszában a pályakezdő fiatalok és tehetségek támogatása áll. Örömmel tölt el, hogy a most létrejött együttműködéssel egy teljesen új irányt veszünk, melynek keretében a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatot támogathatjuk. Bízom benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk egy profi csapat sikereihez, és mindemellett közösen öregbíthetjük hazánk hírnevét” – mondta el az együttműködésről Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.