2017. február 22.

Arany fokozatú támogató lett a Lenovo

2017-től arany fokozatú partnerként támogatja Magyarország egyik legsikeresebb csapatát, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot.

A Lenovo Magyarország tehetséggondozó és szponzorációs törekvései keretében a Lenovo Motivátor Nagydíj a középiskolásokat és egyetemistákat segítette ötleteik megvalósításában, a Lenovo Divattervező Pályázat pedig a feltörekvő hazai tervezőknek biztosított bemutatkozási lehetőséget, míg a 2015-ben életre hívott Lenovo Y Kupa a nemzetközi piacra lépéséhez szükséges infrastruktúrát biztosította a nyertesek számára. A fiatal és feltörekvő tehetségek támogatása mellett a Lenovo, a most aláírt együttműködéssel kibővíti támogatói tevékenységét, melynek keretében 2017-től kiemelten támogatja a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot.

„A világ és Magyarország első számú PC-gyártójaként vállalatunk aktív támogatói tevékenységet folytat hazai szinten is, melynek fókuszában a pályakezdő fiatalok és tehetségek támogatása áll. Örömmel tölt el, hogy a most létrejött együttműködéssel egy teljesen új irányt veszünk, melynek keretében a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatot támogathatjuk. Bízom benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk egy profi csapat sikereihez, és mindemellett közösen öregbíthetjük hazánk hírnevét” – mondta el az együttműködésről Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.