2017. április 12.

Aranyérmes a Pöttyös Túró Rudi promóciója

Élelmiszer kategóriában a Pöttyös Túró Rudi olimpiai kártyagyűjtő aktivitását ítélte a legjobbnak a szakmai zsűri.

Hat kategóriában díjazta a Trade magazin „Az év legsikeresebb promóciója” elnevezésű verseny pályamunkáit egy szakmai nappal egybekötve, ahol a nyertes kampányokat is bemutatták.

Az olimpia egy olyan esemény, amelyet mindenki szeret, hihetetlen élményt ad, közösséget formál és a nemzeti büszkeség része. Ezekhez az értékekhez kapcsolódott tavaly nyáron egy integrált fogyasztói promócióban a Pöttyös Túró Rudi. A kampány egy szurkolói kártyagyűjtő promócióra épült, amelynek célja az olimpiára készülődő magyar sportolók megismertetése és népszerűsítése volt a Pöttyös-rajongók körében. Ez egészült ki POS kihelyezésekkel, nyereményjátékkal, kiterjedt ATL, BTL és digitális eszközökkel, valamint egy utazó vloggerrel a riói hangulatba is bepillanthattak a fogyasztók.

„Nagyon köszönjük ezt a szakmai elismerést, számunkra is igen különleges volt ez a kampány nem csak a mérete, hanem az emocionális tartalma miatt is. Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan, több évtizede a csúcson lévő márkának, mint a Pöttyös Túró Rudi, újra és újra sikerül megmozgatnia és lelkesítenie a fogyasztóit, amivel még mindig tud növekedést elérni a piacon. Nagyon hálásak vagyunk az eredményekért és természetesen ezért a díjért is a Pöttyös rajongóinak” – mondta el Szecskó Ferenc, a FrieslandCampina Hungária Zrt. marketing igazgatója.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

10 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.