2013. december 17.

Arculatfrissítés a Red Lemonnál

A tíz éve bulvárügynökségként indult cég új logót és közösségi funkciókkal integrált honlapot is kapott.

A tíz éve bulvárügynökségként indult cég új logót és közösségi funkciókkal integrált honlapot is kapott.

Az arculati elemek megújulása egybeesik a cég feladatkörének bővülésével. A közel tíz éve alapított Red Lemon bulvárügynökségként kezdte a működését, majd a piaci igényeknek és átstrukturált ügyfélkörének elvárásai alapján számos új szolgáltatással - szakmai és b2b kommunikációs feladatok, arculattervezés, marketingtevékenység, kreatív munkák - bővítette kínálatát.

Rubin Kata alapító ügyvezető

A PR ügynökség 2013-ban social media divíziót alakított ki, amelynek élére Farkas Lászlót kérték fel. A szakember ezt megelőzően a TV2 kiemelt műsorainak (Megasztár, ÖsszeEsküvők, A Nagy Duett, The Voice) online szerkesztőjeként és online projekt felelőseként ért el sikereket. Farkas vezetésével az ügynökség több multinacionális vállalat (TEVA – Silegon és Wick márkák, Universal Channel, Coca Cola HBC - Famous Grouse) mellett rajongói oldalak (Lilu) közösségi média kampányát irányítja.

Az ügynökség új logóját a fiatal kora ellenére már több ízben is kitüntetetett (Ifjú Arany Penge Díj, Rékassy Csaba művészeti emlékdíj) Kalász Benjamin tervezte. A munkatársakról a fotókat Éder Krisztián készítette. A megújult weboldal lehetővé teszi sajtóanyagok közvetlen megosztását a legnépszerűbb közösségi oldalakra (Facebook, Google+, Pinterest, Twitter). A egyes ügyfelek híreire külön-külön is rákereshetnek az érdeklődök, vagy maguk a megbízók is.