2014. március 03.

Arculati pályázat a Hegyvidéken

A feladat a Normafa Park kommunikációs arculati megjelenésének megtervezése.

A feladat a Normafa Park kommunikációs arculati megjelenésének megtervezése.

A Normafa Park rehabilitációjának lebonyolítására a XII. ker. Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testülete februárban döntött egy önkormányzati költségvetési szerv, a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény létrehozásáról.

Az önkormányzat által kiírt pályázat célja olyan arculat kialakítása, amely alkalmas a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény által használt dokumentumok, arculati megjelenések (pl. névjegykártya, levélpapír, stb.) használatára, egyúttal egységes képet jelent a Normafán a későbbiekben kialakítandó információs megjelenítések során (útjelző, irányító, tájékoztató táblák, stb.). Cél, hogy a kiválasztott arculattal találkozó polgárok azonosítani tudják a Normafát, pozitív érzetet keltsen bennük, tükrözze számukra a természeti táj, a nyugalom, kikapcsolódás, a kirándulás, természetjárás, a mozgás szépségét.

A pályázat beadási határideje 2014.03.24. A bíráló bizottság tagjai: Balla Dóra, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Tervezőgrafikai Tanszékének vezetője, Blaskó Nikoletta, az ACG Reklámügynökség igazgatója, a Magyarországi Reklámügynökségek Szövetségének alelnöke, Kiss Miklós Barcsay Jenő- és Székely Bertalan-díjas grafikus-képzőművész, Szabó Krisztina, a Hegyvidék Önkormányzat kommunikációs vezetője.

A részletes pályázati kiírás a mellékelt dokumentumban olvasható.

Címkék: pályázat acg