2016. február 05.

Arculatot és dizájnt tervezett az Artvertising

A Szanálási Alappal és leányvállalataival dolgozik az ügynökség.

A pénzügyi szektorból érkező ügyfelekkel dolgozik az Artvertising – Network Agency. A reklámügynökség felkérés útján kapott megbízatást a Szanálási Alaptól, az MSZVK Magyar Szanálási Vagyonkezelő Zrt.-től, a Szanálási Követeléskezelő Zrt.-től és a Resideal Zrt.-től. A pénzügyi szervek közül a Szanálási Alappal már 2014 óta folyamatosan dolgozik az ügynökség, idén év elején a leányvállalatok arculattervező kreatívfeladatait is elnyerte.

Az új, egységes dizájnban a kék-fehér színvilág mellett budapesti helyszíneket idéző nemzeti motívumok is megjelennek, az ismétlődő híd szimbólum pedig a szervezetek által biztosított, áthidaló pénzügyi megoldásokra utal.

„Az üzleti életben is fontos az egyértelműség, ezért mi is igyekeztünk vizuálisan is világossá tenni a Szanálási Alap és rokon szervezetei közötti kapcsolatot” – nyilatkozta Szabó Andrea, az Artvertising egyik alapítója.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

12 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

13 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.