2011. február 14.

Arculatot frissített Mezriczky László cége

Az Ispiro Consulting új szolgáltatásokat indít és saját felülettel is jelentkezett.

Az Ispiro Consulting új szolgáltatásokat indít és saját felülettel is jelentkezett.

Új arculattal és saját médiafelülettel jelentkezett a Mezriczky László alapította Ispiro Consulting. A tanácsadócég az új látványvilággal a tevékenységi körök színesedését és az interkativitás előtérbe kerülését kívánja kifejezni.

A marketing és kommunikációs tanácsadással foglalkozó Ispiro az üzleti, go-to-market modellek alakítása terén kíván előre lépni. Emellett jelentős hangsúlyt helyeznek az Employee Branding, a kommunikációs hálózatkutatás és az ügyfélállapot-felmérési technológiák területeire.

Az új arculat vizuális tervezését és a kreatív kialakítását az Absolutone végezte. Az interaktív felület kialakításában Müller Tamás, elkészítésében pedig a KHP támogatta a február eleji indulást.

 

Címkék: ispiro

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.