Az új megjelenés a sokszínűséget hivatott kifejezni, egy dinamikusan változó formákból és különböző színekből álló összképpel, amelyben minden divízió egyedi logót kapott. Az új arculattal egy időben egy teljes körű szemléletváltás is végbement a cégnél.

Az idén 25 éves hazai tulajdonú, független ügynökség fontosnak tartja, hogy amivel csak lehet, támogassa a magyar designkultúrát. Ennek egyik lépéseként nem volt kérdés, hogy arculati fontként egy magyar tervező betűtípust választják - írják.

Az új arculattal egy időben egy teljes körű szemléletváltás is érkezik a HPS csapatának életébe. Felhasználva többek között a már meglévő kultúrmissziót, a cég saját márkájának célját is újradefiniálta.

Hiszünk benne, hogy az üzleti célokat a brand purpose és a brand számára releváns társadalmi, környezeti vagy kulturális kihívás egyesítése támogatja legjobban. A cél, hogy az általunk kezelt márkáknál is egyre inkább ez a gondolkodásmód valósuljon meg, egyszerűen jó ügyeket kell szolgálni a márkáknak. A purpose based kommunikáció az alapja a saját ügynökségi ars poeticánknak is

– mondta el Vekkel László, a HPS társtulajdonosa.

Címkék: gazdaság hps arculat