2012. január 03.

Arculatot váltott az Adverticum

A külső mellett a funkciók is frissültek a hirdetéskiszolgáló rendszernél.

A külső mellett a funkciók is frissültek a hirdetéskiszolgáló rendszernél.

Megjelenésében és funkcióiban is megújult az Adverticum AdServer az év elejével. A cég weboldala a szándékok szerint színesebb, figyelemfelkeltőbb, a logó dinamikusabb lett. Az Adverticum létrehozott egy demo site-ot is, ahol a hirdetők, tartalomszolgáltatók, értékesítők valós környezetben nézhetik meg az hirdetéskiszolgáló rendszer által biztosított banner típusokat.

A megújulást december közepétől imázskampány kíséri. ennek szlogenje: Adverticum AdServer – Cég a banner mögött. A kommunikáció célja, hogy ne csak a szakmai közönség, hanem az üzleti, hirdetői célcsoport előtt is egyértelművé váljon a rendszer piaci pozíciója.

"Célunk, bevinni a köztudatba, hogy mire használható az Adverticum AdServer. Egy hirdetés megrendelőjének, egy üzleti weboldal tulajdonosának ugyanolyan fontos, hogy beállítható legyen egy adott reklám megjelenésének pontos ideje és célcsoportja, mint egy médiumnak. A megrendelőnek azt is érdemes tudnia, hogy az adott hirdetés hányszor jelent meg, mennyi internetezőhöz jutott el, és persze, hogy hányan kattintottak rá, jutottak el a hirdető weboldalára, hányan kezdeményeztek akciót ott, hány vásárlót hozott egy kampány. Ehhez biztosít magas szintű, technológiai megoldást az Adverticum AdServere" - mondta el Szutor Ferenc kereskedelmi igazgató.