2011. július 11.

Arculatot váltott az Atmedia

A televíziós sales house tizenhárom éves arculatát cserélte le, és weboldalát is megújította.

A televíziós sales house tizenhárom éves arculatát cserélte le, és weboldalát is megújította.
Az új logo

Új arculattal jelentkezett az Atmedia, amely a cég 1998-as nemzetközi indulása óta használta az előzőt. Az újratervezett logó egyszerűbb, s változtak a vállalati színek is. A váltással az Atmedia által fontosnak tartott értékekre kívánják felhívni a figyelmet, amilyen az innováció, a függetlenség, a transzparencia, a bátorság és a dinamizmus.

Emellett a sales house frissítette a weboldalát, és változtatott a szervezeti felépítésén is. Utóbbi átalakítás célja a növekedés megfelelő kezelése. Bővült az Atmedia márkamenedzsment csapata, és befektetéseket hajtott végre a marketing és a kutatás területén is.

"Már 13 éve támogatjuk a tematikus csatornákat abban, hogy kivívják pozícióikat a regionális piacon. Az Atmedia a piaci pozíció elfoglalásával párhuzamosan növekedett, és ezen növekedés során egy hiánypótló szerepet betöltő beszállítóból az értékesítők és médiaügynökségek legfontosabb partnerévé vált. Intenzív növekedésünket és kínálatunk fejlődését szeretnénk az új logónk révén hangsúlyozn" - nyilatkozta a váltás kapcsán Marcin Boroszko, a magyar mellett a lengyel és cseh piacon tevékenykedő csoport elnök-vezérigazgatója.