2016. június 21.

Arculatot váltott az Elittárs

Június közepétől új logóval, valamint a korábbi kék dizájn helyett egy modernebb, barátságosabb zöld színnel várja az egyedülállókat a társkereső oldal.

Az anyacég saját design- és fejlesztő csapattal hajtotta végre a globális imázsváltást, amelynek keretében egy időben újult meg a magyar Elittárs, valamint a szlovák, belga, holland, dán, finn és norvég társoldalai. A rebrandinget a cégcsoport márciusban kezdte az angol EliteSingles oldallal, majd májusban kiterjesztette a többi angolszász, valamint a francia és a svéd piacra, ezt követte júniusban az északi és kelet-közép-európai társkereső oldalak dizájnváltása.

Jeronimo Folgueira, az Elittárs ügyvezetője kifejtette az arculatváltás hátterét: „Vállalatunk nagyon gyorsan növekszik, azt szeretnénk, hogy a márka megjelenése ennek megfelelően tükrözze a piaci pozíciónkat. A modernebb, barátságosabb zöld logónkkal vonzóbbak szeretnénk lenni a célcsoportunk számára, akik továbbra is a diplomás és igényes egyedülállók. Emellett az új megjelenéssel hangsúlyozzuk, hogy elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mi nyújtsuk a legjobb felhasználói élményt a prémium online társkeresők piacán. Az asztali verzió, valamint a mobil alkalmazás új dizájnjával további célunk, hogy az új, jobban felismerhető márkánk megtestesítse azt a biztonságos és izgalmas társkereső élményt, amelyet felhasználóink az Elittárs tagokhoz való csatlakozás során élnek át.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.