2017. december 12.

Atmedia értékesíti a Life és az Ozone TV reklámidejét

A Life és Ozone TV 2018-as terméktervei olyan újdonságokat tartalmaznak, mint a televíziós műsorok és a reklámidő értékesítésének megreformálása, illetve a kapcsolódó termékek közötti átjárhatóság erősítése.

A televíziós piac átalakulásával párhuzamosan Magyarország „zöld” tévéje, valamint életmódcsatornája a jövőben szorosabb együttműködést valósít meg az anyacég New Wave Media Group Zrt.-hez tartozó weboldalakkal, főképpen a Life.hu női portállal.

„A három termék tematikája sok szinten összekapcsolódik, és idejét látjuk, hogy ezeket a platformokat jobban egymáshoz illesszük, közöttük nagyobb szimbiózist működtessünk úgy, hogy közben minden termék megtarthassa saját egyediségét is. A tévénézőknek így a jövőben többek között továbbolvasási alternatívát ajánlunk, kulissza- és háttérinformációkkal, exkluzív interjúkkal, speciális képgalériákkal, a felhasználóknak pedig érdeklődési körük szerint szeretnénk egy-egy műsorra irányítani a figyelmét” – árulta el Somlai Bálint, a NVWM Group televíziós üzletág igazgatója.

Somlai tájékoztatása szerint a televíziós csatornák reklámidejét 2018-ban az Atmedia Kft. fogja értékesíteni, és az új év új műsorokat is kínál majd a nézőknek. Megtartják a legnézettebb saját gyártású műsorokat, mint például az Ez zsír! magazint, az Utazás a lelked körült vagy a közösségi tévé Egyenlítő, Hogyan készül? és OzoneUtazás című műsorait, de további olyan minőségi gyártási és vásárlási tervek is függőben vannak, amelyek egyedi alternatívát kínálhatnak a sokszereplős televíziós piacon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.