2013. május 24.

Audi Karriernap

Mérnököket keresett az Audi a Republic és a MediaCom segítségével.

Az autógyár újabb bővítése miatt a legjobb mérnököket kereste szerte az országban az április közepén megrendezett Karriernapra.

A győri óriásvállalat, az Audi Hungaria Motor Kft. idén márciusban megbízást adott a Republic Group Advertising & Brandingnek, hogy online eszközökkel támogassa a tavaszi időszak egyik kiemelt rendezvényét. Az autógyár újabb bővítése okán a legjobb mérnököket kereste szerte az országban az április közepén megrendezett Karriernapra.

Az érdekes kreatív koncepciónak és az átgondolt targetálásnak köszönhetően az érdeklődés rendkívüli volt. A Republic és a MediaCom médiaügynökség segítségével kimagasló látogatottságot és több száz fős jelentkezőszámot könyvelhetett el az Audi. A rendezvény sikeresen lezajlott, az autógyárhoz a közeljövőben újabb mérnökök fognak csatlakozni.

„A kampány minden korábbi kampányunknál sikeresebben működött. A helyesen megválasztott média és az egyszerű üzenetek nagyon magas válaszadói rátát eredményeztek” mondta Rónaszéki Balázs, az Audi személyügyi marketing team vezetője.

 

A 4 hetes kampány eredményei számokban:

Összes microsite látogatás: 59.794

A YouTube videó nézettsége: 135.187

Összes jelentkező: 358