2012. augusztus 10.

Ausztriában fog össze a UM és a PanMedia

Összeolvad a két médiaügynökség, együttesen a top5-be kerülnek az osztrák piacon.

Összeolvad a két médiaügynökség, együttesen a top5-be kerülnek az osztrák piacon.

Egyesül az osztrák piacon a PanMedia és a UM, az így létrejövő új médiaügynökség UM PanMedia néven folytatja. A lépéstől a felek azt várják, hogy a PanMedia helyi, illetve a UM révén az IPG Mediabrands nemzetközi hálózatának erősségei összeadódjanak. Az augusztus 1-jével életbe lépő változás nyomán az osztrák médiaügynökségi piac negyedik legnagyobb szereplője jött létre.

Szervezetileg a UM PanMedia az IPG Mediabrands Worldmarkets divíziójának képezi a részét, amelyhez 52 iroda tartozik 39 országban, ezen kívül világszerte több mint 50 partnercég is a hálózat tagja. A cég élére Dr. Elisabeth Ochner került, aki ezt megelőzően a PanMediát irányította.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.