2013. november 04.

Automatizált médiavásárlási megoldással lép piacra a TDG

A lépés 30 országot, köztük Magyarországot is érinti. A kelet-közép-európai tevékenységet Prágából irányítják.

A lépés 30 országot, köztük Magyarországot is érinti. A kelet-közép-európai tevékenységet Prágából irányítják.

Az automatizált médiavásárlásra specializálódott céget indított a ThinkdDigital-csoport (TDG). A TailWind EMEA 30 országban kezdi meg működését, közte a magyar piacon is. Az új leányvállalat az AppNexus-szal partnerségben kínál szolgáltatást a médiacégek és ügynökségek számára.

"A TailWind EMEA olyan technológiát és szaktudást biztosít a kiadóknak és hirdetőknek, amellyel a hatékonyság növelése mellett új bevételi forrásokat teremthetnek, ugyanakkor megtarthatják az irányítást a média értékesítési és vásárlási folyamatokban" - nyilatkozta Odysseas Ntotsikas, a TDGalapító-vezetője.

A TailWind ügyvezetője Elias Gagas. A 30 piacra kiterjedő tevékenységet három regionális központból irányítják operatív szinten: Athénból (Dél-Kelet-Európa), Dubaiból (Közel-Kelet, Afrika) és Prágából (Kelet-Közép-Európa).

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.