2013. november 04.

Automatizált médiavásárlási megoldással lép piacra a TDG

A lépés 30 országot, köztük Magyarországot is érinti. A kelet-közép-európai tevékenységet Prágából irányítják.

A lépés 30 országot, köztük Magyarországot is érinti. A kelet-közép-európai tevékenységet Prágából irányítják.

Az automatizált médiavásárlásra specializálódott céget indított a ThinkdDigital-csoport (TDG). A TailWind EMEA 30 országban kezdi meg működését, közte a magyar piacon is. Az új leányvállalat az AppNexus-szal partnerségben kínál szolgáltatást a médiacégek és ügynökségek számára.

"A TailWind EMEA olyan technológiát és szaktudást biztosít a kiadóknak és hirdetőknek, amellyel a hatékonyság növelése mellett új bevételi forrásokat teremthetnek, ugyanakkor megtarthatják az irányítást a média értékesítési és vásárlási folyamatokban" - nyilatkozta Odysseas Ntotsikas, a TDGalapító-vezetője.

A TailWind ügyvezetője Elias Gagas. A 30 piacra kiterjedő tevékenységet három regionális központból irányítják operatív szinten: Athénból (Dél-Kelet-Európa), Dubaiból (Közel-Kelet, Afrika) és Prágából (Kelet-Közép-Európa).

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

19 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

22 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.