2017. március 17.

Az 5 legjobb startup az SXSW-n

A MediaPost szerkesztője, Fred Schonenberg gyűjtötte össze idei kedvenceit a rendezvényről, ahol egykor a Twitter, a Foursquare és a Meerkat is bemutatkozott.

Az SXSW fesztivál nem csak a feltörekvő zenészekről, filmesekről és egyéb művészekről, de az ígéretes technológiai cégekről is szól. Startup-falu, akcelerátor-partik, startup barbecue-k, tech reggelik árasztják el ilyenkor Austint. A MediaPost szerkesztője és csapata ebből a tengerből választotta ki az 5 legígéretesebb céget.

  • Tap: a chat-stílusú applikáció a „flash fiction” trendre épít, a történetek olyan formában jelennek meg rajta, mint ha valaki más beszélgetését olvasnánk. Szórakoztatóipari és FMCG-márkák számára is megfontolandó, ráadásul ott áll mögötte a Wattpad 50 milliós felhasználói bázisa.
  • ThingThing: A termelékenységet növeli a mobilkészülékeken azáltal, hogy a legfontosabb alkalmazások ikonjait a billentyűzetre helyezi.
  • StoryO: Fényképekből maradandó emlékeket készít azáltal, hogy lehetővé teszi rétegek, jegyzetek hozzáadást. A márkák egyedi megoldásokkal csatlakozhatnak.
  • StylePull: Feltörekvő divattervezőknek ad lehetőséget, hogy kreációikat nagy nevek mellett mutathassák meg, a buyerek és ügynökök pedig azonnal kapcsolatba is léphetnek velük.
  • Novel Effect: Hangfelismerés segítségével zenét és valós idejű hangeffekteket ad, ha hangosan olvasunk fel gyerekkönyveket. A könyvtárát hirdetők is bővíthetik.

További részletek és értékelés az appokról a MediaPost cikkében.

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

20 órája

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.