2016. május 04.

Az ACG lett a világ leghatékonyabb független reklámügynöksége

Az ügynökség alapítása óta az Effie Rankings top 10-es mezőnyében szerepel.

Az ACG Budapest másodszor érte el ezt a helyezést, idén olyan ügynökségeket megelőzve, mint a Droga5 és a Wieden+Kennedy.

A világ leghatékonyabb ügynökségeit listázó, frissen megjelent Effie Rankings szerint, 2015-ös teljesítménye alapján a magyar ACG a világ leghatékonyabb független reklámügynöksége. Az ACG Budapest a lista alapítása óta másodszor érte el ezt a helyezést, idén olyan ügynökségeket megelőzve, mint a Droga5 (USA) és Wieden+Kennedy (USA).

2011 júniusában indította a reklámok hatékonyságát mérő Effie Rankings listát az Effie-díj tulajdonosa és a Warc globális marketingkutató vállalat. Az ACG alapítása óta a nemzetközi lista top 10-es mezőnyében szerepel és 2014. után idén másodszor lett első a „leghatékonyabb független ügynökség” kategóriában. Érdekesség, hogy a budapesti reklámügynökség teljesítménye alapján a „leghatékonyabb független ügynökségi hálózat” lista negyedik helyére is felkerült.

Az ACG alapítása óta folyamatosan arra fókuszál, hogy kiemelkedő kreativitás mellett, valóban működő, eredményes kommunikációs megoldásokat hozzon létre. 2014-ben gyönyörű 10 éves születésnapi ajándéknak éltük meg az első helyezést. Az, hogy három éven belül másodszor is a lista élén végeztünk, valamennyi munkatársunk és ügyfelünk szakmai munkájának és professzionalizmusának legszebb visszaigazolása

- nyilatkozta Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője.

Blaskó Nikolett

 

Nézze meg Blaskó Nikolett teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)