2015. szeptember 24.

Az ARC-ra készített plakátot a Geometry Global

Az alkotás a ″Hétköznapi csodák″ elnevezésű, civilszervezeteknek és kreatívügynökségeknek kiírt pályázatra készült.

A Geometry Global pro bono kampányt készített a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége (RIROSZ) számára. Az apropó a 15. ARC kiállítás "Hétköznapi csodák" elnevezésű, civilszervezeteknek és kreatívügynökségeknek szóló pályázata volt.

Az óriásplakát célja, hogy felhívja a figyelmet a ritka és veleszületett rendellenességgel élőkre és a szervezet által létrehozott szolgáltatásra, a "Mentőöv" Információs Központra és Segélyvonalra. A telefonvonalon keresztül lehetőség nyílik az érintettek számára, hogy a legrövidebb úton jussanak el a megfelelő szaktudással rendelkező orvosokhoz, intézetekhez és tagszervezetekhez.

A Geometry Global és a RIROSZ a MagNet Civil Kapcsolatok Program és a Magyar Civilszervezetek (MACI) együttműködésével szervezett, magyar civilszervezetek és kreatívügynökségek részére meghirdetett civil rapid randin ismerkedett meg, és kezdte el az együttműködést júliusban.

Az alkotók

Az óriásplakáton a Geometry Global részéről Dobrik Georgina (Account Executive), Gál Attila (Copywriter), Bánkövy Kata (Art Director), Szabó Zsolt (Art Director) és Bathó Gabriella (Account Director) dolgoztak, míg a RIROSZ részéről Pogány Gábor (elnök), Őry István (operatív projektvezető), Forrás Krisztina (projektmunkatárs), Csiznier-Kovács Andrea (projektmunkatárs) és Ozorai Dóra (szakmai projektvezető) működtek közre.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

17 órája

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.