2019. október 03.

Az Accenture lett a világ legsokszínűbb és legbefogadóbb vállalata

Az Accenture második egymást követő évben végzett az első helyen a Refinitiv által készített, a világ 100 legsokszínűbb és legbefogadóbb vállalatát rangsoroló Diversity & Inclusion Index listáján.

„Vállalati identitásunk az egyenlőség kultúrájára épül, amely mindenki számára biztosítja a boldogulás lehetőségét” – monda Julie Sweet, az Accenture vezérigazgatója. „Értékeljük egymás egyediségét, készségeit, tapasztalatait, és minket vezetőket is számonkérhetnek céljaink megvalósítása érdekében tett lépésekért. Az Accenture részben épp a befogadás és a sokszínűség ösztönzése miatt annyira különleges. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Refinitiv ismét elismerte ezirányú elkötelezettségünket.”

Korábban a Thomson Reuters által összeállított index átláthatóan és objektíven mérte a vállalatok egymáshoz viszonyított teljesítményét a sokszínű és befogadó munkahelyeket meghatározó tényezők alapján. Az index megállapításához a Refinitiv világszerte több mint 7000 vállalat publikus adatait vizsgálta 4 kategóriához tartozó 24 mérőszám alapján: sokszínűség, befogadás, az emberek továbbképzése, valamint az ellentmondásos hírek. Az indexet a fenti mérőszámok, azok piaci fontossága és a versenytársakhoz való hozzáállás alapján súlyozták.

„Soha nem volt még ennyire fontos az egyenlőség iránti szilárd elkötelezettségünk” – jelentette ki Ellyn Shook, az Accenture vezetői szemléletért és emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettese. „Az emberek nagyobb valószínűséggel fognak fejlődni és kiteljesedni az innovációban, ha azt érzik, hogy tartoznak valahová, és a vállalat értékeli egyéni erőfeszítéseiket, nézőpontjukat és körülményeiket.”

Címkék: gazdaság accenture

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

19 órája

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.